Weboldal készítés

Home » Szolgáltatások » Weboldal készítés

Manapság már szinte cégnek, vállalkozásnak van saját honlapja, de legalábbis tervezi, hogy csináltat egyet. Ez teljesen normális, hiszen egyrészt ma már szinte elvárt, hogy egy komoly cégnek legyen weboldala, másrészt pedig az egyik legolcsóbb és legjobb módja a vállalkozásunk/termékünk/szolgáltatásaink népszerűsítésének. Mi azt mondjuk: a legjobb, ha ezt profi és elhivatott szakemberre bízod!


Hogy miért is van szükséged neked, vagy cégednek egy profi weboldalra?

  • Az érdeklődőket, látogatótak információval látja el
  • A honlapod lényegében folyamatos reklámként funkcionál
  • Cégként, vállalkozásként komolyságot és hitelességet sugall a potenciális ügyfelek részére
  • Egyedi és kreatív módon mutathatod be önmagad, céged vagy vállalkozásod
  • Végezetül pedig több ügyfelet, vevő szerezhetsz a weboldalad által

Jobb weboldalt, webáruházat szeretnél?


Prémium minőségű honlapok készítése, elérhető áron!

Tapasztalataink alapján az ügyfelek első kérdései között szerepel, hogy mégis mennyibe kerül a weboldal elkészítése? Erre nincs konkrét válaszunk. Sokan mások fix árakkal dolgoznak, de mi ennek nem vagyunk a hívei. Természetesen nekünk is vannak csomagajánlataink, ha valaki nagyon konkrét elképzelésekkel keres meg bennünket, de mi minden esetben először felmérjük az ügyfél igényeit, elképzeléseit, majd annak megfelelően adunk egy árajánlatot.


Mit is értünk profi weboldalkészítés alatt?


Egyedi webdesign tervezés: tűnj ki a tömegből!

Igyekszünk mindig egyedi, attraktív weboldalakat készíteni ügyfeleink számára. Bízunk benne, hogy nyugodt szívvel jelenthetjük ki: az általunk készített honlapokat a kreatív megoldások, letisztultság, valamint a célszerűség és átláthatóság jellemzik. Ügyfeleink elképzeléseit a legújabb trendekkel és szabványokkal valósítjuk meg.


Felhasználóbarát honlap felépítés

Ha egy látogató érkezik a weboldalunkra, akkor tudnia kell használnia az oldalunkat, a keresett információt a lehető leghamarabb el kell érnie. Ha ez nincs így, akkor rövid úton távoznak a honlapunkról. Emiatt a weboldalak tervezése és készítése során mi mindig törekszünk a felhasználóbarát kialakításra!


Reszponzív weboldal készítés

Manapság már nem feltétlenül laptopon, számítógépen, hanem valamilyen mobileszközön is ránk kereshetnek leendő ügyfeleink. Emiatt a már megkerülhetetlen az, hogy egy honlap tableten, vagy okostelefonon is megfelelően, az adott képernyőjének felbontásához igazodba jelenjen meg.

MonkeyDesign - Weboldal készítés


Ez eddig azért jól hangzik nem?

Hát, mi reméljük igen, és sikerült felkeltenünk a érdeklődésed! 🙂 Viszont tisztában vagyunk vele, hogy ez azért nem ilyen egyszerűen működik, mi is szeretünk a saját szemünknek hinni. Ezért így a végén azt mondjuk, lesd meg a korábbi honlap készítési munkáinkat és ha akkor is elégedett vagy, akkor keress bátran bennünket!

Jobb weboldalt, webáruházat szeretnél?

Igen, kérek ajánlatot!