Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

Keresőoptimalizálás garanciálisan


Garantálnak egyesek bármit is azáltal, hogy keresőoptimalizálás, linképítés vagy éppen kereső regisztráció alatt horribilis pénzeket kérnek el Öntől?
Mivel egyes keresőszavakra különböző mennyiségű havi keresés van, így különböző mennyiségű látogatót fognak a webáruházba téríteni. Ez egyben meghatározza az egyes kulcsszavak árait is. Nálunk viszont csak akkor kezd el fizetni, ha már a kulcsszóra bekerült az Ön webáruháza az első oldalra, tehát már hoz látogatókat, vevőket. Ez az úgynevezett sikerdíjas rendszerben történő keresőoptimalizálás.
Önnek csak a kulcsszavakat kell megadnia, és mi összeállítjuk azon feladatok listáját, melyekkel a maximális eredményt a webshop elérheti.

Kérdezzen minket a keresőmarketingről! >>

Miért velünk készítsen webáruházat?


Webáruházainkat a legkiforrottabb programkódokkal készítjük. Az általunk készített webshopmotor belső programozásán már lassan egy évtizede több 10.000 programozó dolgozott az egész világon, így a ma ismert legbiztonságosabb és leggyorsabb működést eredményezik, amely termékértékesítés esetén egyszerűen a két legfontosabb szempont.
A kiforrott webáruház technikák megfelelő átalakítása az Ön webáruháza esetén, a megfelelő integrálás a magyar környezethez, az egyedi megjelenés, az arculat hatékony felhasználása a marketingben, a teljes mértékben a magas látogatottságot kiszolgáló belső programfelépítés, a keresőoptimalizálás és az előző szövegtömbben leírt sikerdíjas linképítési megoldás azok, melyeket mi kínálunk igazán kedvező árakon.

Keressen minket elérhetőségeinken! >>

Tudatos stratégiánk a vevőszerzésre


Az értékesítési, a motivációs és a csali eszközök bevetése a webáruház készítés, a felépítés és az azt követő marketing alatt, hatékony pillérei a sikeres értékesítésnek. Rengeteg webáruház tulajdonos nem tesz semmit azért, hogy egyáltalán látogatott legyen a boltja, és nagy számban vannak azok is, akik már nagy pénzeket szakítanak ki az online piacból, de nem keresik a további bővülés lehetőségeit. A mi megoldásainkkal állandó törekvés van a bővülés, növekedés felé. Rengeteg eszköz bevethető egy webáruházban, mint a bónusztermék, termékminta, letölthető dokumentumok, specifikációk, árengedmények több termék vásárlása esetén, kupon alkalmazása, fórum és közösségépítés. A vásárlókat motiválni kell egyrészt a vásárlásra, másrészt arra, hogy újra és újra visszatérjenek az oldalunkra.
A vevőszerzés stratégiáira fordított idő a legjobban megtérülő befektetés.

Segítünk Önnek a vevőszerzésben!

Eszközeink a webáruházak forgalmának növelésére


Egy webáruháznak "egyszerűnek" és "ismerősnek" kell lennie. Az egyszerűség a gyors könnyed megrendelés lehetőségében és az átláthatóságban jelenik meg, míg az "ismerősnek kell lennie" nem jelent mást, mint hogy azokat az elemeket hordozza magában, melyeket más webáruházak is. Ne akarjunk olyan újításokat eszközölni mindjárt az induláskor, amelyeket a felhasználók nem ismernek, hanem alkalmazzuk a bejáratott elemeket, hiszen a hazai vásárlók már megszokták azokat, így könnyebben fognak eligazodni a boltunkban.
Fontos eszköz ajánlani az adott megvásárolt termékhez további hasonló termékeket, ezáltal felkínálni a választási lehetőséget, vagy esélyt teremteni a több termék megvásárlásához. Ezt a technikát nyilván Ön is ismeri a hipermarketek, szupermarketek esetében. Az árengedmény nyújtása a webáruház esetében is növelheti az eladott termékmennyiséget, a profitot. Törzsvásárlói kártyák alkalmazására az online világban is van lehetőség. Nem utolsó sorban, de kiemelten fontos a teljeskörű termékleírás, amely során a minél több adat megadásával és a termék előnyös tulajdonságainak kiemelésével előnyt szerezhetünk a konkurenciával szemben.

Kérjen tőlünk ajánlatot! >>

Az elkészítési ár lényege


Mi a marketingre helyezzük a hangsúlyt. Számunkra és valószínűleg Önnek is az értékesítés a lényeg és nem a mögötte húzódó programkód, a webáruház elkészítése. Ez utóbbi kiszolgálja a webshopot, de míg a programozás maximálisan 3-4 hetet vesz igénybe, addig a keresőoptimalizálás és reklámozás egy soha véget nem érő tevékenység.
Mi ezért kínáljuk webáruházainkat mindenki számára elfogadható áron, mert Önnek nem a technikát kell megfizetnie - hiszen ez tapasztalt kezek között, már olajozottan működik - hanem teljes mértékben a látogatottság növelésre kell helyeznie a hangsúlyt. Ez az igazán kézzel fogható, megtérülő befektetés, így minden ügyfelünknek kifejezetten azt javasoljuk, hogy ne elégedjen meg egy igényes webshop-pal, hanem mutassa is azt meg az interneten vásárló közösségnek!

Építse a jövőjét velünk! >>

Az üzemeltetés lényege


Teljeskörű megoldást nyújtunk kedvező árakon olyan vállalkozók számára, akik már eleve a nap 24 órájában elfoglaltak, hiszen így kizárt, hogy a webáruház elindítása után lesz idejük a napi több órát igénybe vevő webáruház adminisztrációkra.
Az üzemeltetés során visszük, végezzük a webáruházhoz kapcsolódó minden adminisztratív munkát, így Önnek nincs más dolga, mint felvenni a rendeléseket és foglalkozni az üzlettel. Így mindenki azt teszi, amihez a legjobban ért. Mindkét fél a saját munkájára tud koncentrálni, így érhetünk el nagyobb és nagyobb hatékonyságot, így tudunk gyorsan fejlődni és növelni az értékesítést.

Kérjen ajánlatot tőlünk kötelezettségek nélkül! >>