Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

Miért válasszon minket webáruháza megvalósításához?

 

Mert mi értünk ahhoz, hogyan lehet színvonalasan jelen lenni az interneten!


Csapatunk a tervezés kezdetétől egészen a tesztelésig, valamint az online megjelenést követően is nagy hangsúlyt fordít a webshop igényes és átlagon felüli megjelenésére. Tervező grafikusaink pixelről pixelre, precízen dolgoznak, bátran használva a színeket, a kreativitásukat, figyelembe véve megrendelőink elvárásait. Szaktudásunkat kifejezetten bátor és kezdeményező cégvezetőknek ajánljuk, akik nem riadnak meg az innovációs technikáktól, illetve az egyedi megoldásoktól.

Nálunk Ön is biztos kezekben lehet, melyről referenciamunkáink is tanúskodnak.

Mert mi bármit meg tudunk valósítani!


Tehetséges és kitűnő szaktudással rendelkező programozó kollegáink természetesen egyedi fejlesztésekre is képesek. Legyen szó akár egy meghökkentő terv megvalósításáról, vagy egy teljesen új és egyedi modul kifejlesztéséről, szerénytelenül állíthatjuk, hogy szinte bármit meg lehet, és úgy véljük meg is tudunk valósítani az interneten. Szakértelmünket bizonyítandó, ismerünk minden aktuális trendre vonatkozó kivitelezési technikát, programnyelvet, továbbá folyamatosan fejlesztjük már meglévő komponenseinket is.

Mert mi már bebizonyítottuk szakértelmünket a keresőoptimalizálás terén!

Egyszóval mindent tudunk arról, hogy hogyan lehet igazán hatékonyan profitra szert tenni az interneten, illetve online sikereket elérni.

Hogy mi erre a bizonyíték?
Ügyfeleink, akik éltek szakmai tudásunkkal, és igénybe vették keresőmarketing szolgáltatásunkat ma már havi több tízezer látogatót tudhatnak magukénak. Úgy vélem nem kell különösebben részletezni azt, hogy ezek a számok mit jelentenek egy webáruház pénzforgalmát illetően.
Legékesebb bizonyíték azonban az, hogy a webfejlesztés szakmában kialakult óriási verseny és konkurenciaharc ellenére is stabilan első oldalon szerepel weboldalunk számos releváns kulcsszóra. Ugye emlékszik még arra, hogy milyen kulcsszóra talált meg minket?

Mert mi személyesen mérjük fel igényeit, legyen az ország bármely pontján!


Ajánlatkérését követően sor kerül egy minden kötelezettségtől mentes személyes találkozóra, mely során elénk tárhatja elképzeléseit leendő webáruháza kapcsán. Amennyiben még számos részlet tisztázásra szorul, szívesen segítünk abban, hogy a kérdéses pontok milyen megoldással valósulhatnak meg.
Önnek nem kell attól sem tartania, ha az ország egy kevésbé frekventált városában, vagy településén lakik, és nincs lehetősége profi webfejlesztőt találni. Szívesen felkeressük Önt, azonban amennyiben kényelmesebb Önnek, örömmel látjuk egy egyeztetett időpontban budapesti irodánkban is.

Mert a webáruház elkészítése után is számíthat ránk!


Nagyon sokszor tapasztaltuk és hallottuk ügyfeleinktől azt, hogy az előző fejlesztők már nem foglalkoznak az elkészült honlappal, webáruházzal. Nos, nálunk ilyen nem fordulhat elő, hiszen szerződésben vállaljuk azt, hogy a webáruház elkészítését követően 3 hónapig folyamatos supportot biztosítunk az esetleges hibák javítását illetően, illetve bármilyen igény esetén. A 3 hónap letelte után sem kell aggódnia, hiszen igény esetén karbantartási szerződésben rögzítjük azt, hogy az elvégzendő feladatot milyen határidővel, illetve óradíjon készítjük el pontosan és a lehető legrövidebb időn belül.

 

Örömmel vennénk, ha a fenti érveink egy gyümölcsöző, közös együttműködés során is bizonyítást nyerhetnének.
Mi tudjuk mi kell az online sikerhez! A többi csak Önön múlik!


Ne adja alább!

Keressen minket elérhetőségeinken!