Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

Mobilra optimalizált webáruház! 

Az internet fejlődése nem csupán a virtualitásban töretlen, hanem a mindennapi életünkben is új szokásokat és felületeket teremt. Néhány éve még elképzelhetetlen volt, hogy a mobiltelefon nem csupán telefonálásra, de irodai munkára és akár böngészésre is alkalmas lesz. Ma már az internetes vásárlás előtt a felhasználók közel 85%-a mobilon tájékozódik!

Webáruház a mobilon: vásárlás gyorsan és bárhol.

Az új webhasználati platformok, így az okostelefonok és a táblagépek a felhasználók szokásait is átalakították. Az okostelefont használók (a teljes mobillal rendelkező populáció közel 40%-a) jellemzően ébredés után és elalvás előtt még az ágyból is használja az internetet. A közösségi médiában ajánlott termékek és weboldalak böngészése is egyre gyakrabban ilyen eszközökön történik.

 

A hagyományos responsive design, tehát minden platformon megfelelően megjelenő oldal alapvető elvárás, hiszen az okostelefonok térnyerése nem lassul. Viszont nem elegendő csupán az oldal megjelenését a smart phone-okhoz igazítani, hiszen a funkcionalitásnak is meg kell maradnia.

Mobilon akkor könnyű használni egy webáruházat, ha olyan vertikális, de rugalmas elrendezést alakítunk ki, melyet még kisebb érintőképernyő esetén is könnyű átlátni és használni. A mobilon történő vásárlás azért ritka, mert a felhasználók jelentős részének nehezére esik bejelentkezni, összeállítani a kosarat és esetleg még bankkártyával is fizetni, hiszen a webáruház nincsen optimalizálva a mobileszközökre.

Ami működik az asztali gépen, az nehézkessé teheti a mobilos vásárlást. Éppen ezért van szükség mobilmodulra a webshophoz!

2010-ben a webforgalom 1,8%-át adták Európában a mobiltelefonok, 2012-re viszont bő 183%-os növekmény után már majdnem 18%-át. Ez a növekedés exponenciális, így az várható Magyarországon is, hogy egy-két éven belül a mobilvásárlás egy webbolt jelentős forgalmát adja.

Ezt a profitot most úgy lehet maximalizálni, ha minél hamarabb kialakítjuk áruházunk mobilon kezelhető rendszerét.

Ehhez nyújtunk segítséget. Maximálja bevételeit még a konkurense előtt! Üzemeltessen okostelefonokon is használható webáruházat minél hamarabb!