Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

Munkamenet - Webáruház készítés


Amit Önnek fel kell vázolnia:

elképzelés; a piac bemutatása; a piaci szereplők bemutatása; az ágazat további jellemzői; rövidtávú - fél éves - célok; hosszútávú célok; a keresőoptimalizálásra szánt összeg, a marketingre szánt havi befektetés; ha már induláskor szán pénzt Google Adwords kampányra, akkor annak összege; a rendelkezésre álló termékleírások, termékadatok; ha ismeri a konkurenciát, azok bemutatása;

Amit mi adunk, elkészítünk, elemzünk, tanácsolunk:

elemezzük az Ön online ágazatát; meghatározzuk a legfontosabb, legerősebb versenytársakat; javaslatokat teszünk kulcsszavakra; javaslatokat teszünk a kezdeti gyors növekedéshez szükséges keresőoptimalizálási, marketing megoldásokra és szükséges havi pénzbefektetésre; marketing tervet készítünk; felvázoljuk, hogy mi érhető el maximálisan rövid és hosszútávon; elkészítünk egy webáruház specifikációt, mely lényegében a webshop felépítését tartalmazza részletesen; egyedi arculatot, designt készítünk; programozunk, elkészítjük, elindítjuk a webshopot.


Munkamenet - Honlapkészítés


A honlapkészítés folyamata során előtérbe helyezzük azt, hogy az átadást követően a látogatókért vívott csatában a lehető legjobb esélyekkel induljon. Ezért a honlap felépítése és fejlesztése során minden esetben a keresőoptimalizálási szempontok szerint járunk el. Szinte ugyanazok a keresőoptimalizálási folyamatok szükségesek, mint a webáruház készítés esetén.
A weboldalnál továbbá igen fontos szerepet kapnak a szövegek, így a jó és hatásos marketing szövegek megírása - melyet rengeteg esetben átvállalunk - elengedhetetlenek.

Mi adjuk a szoftvert, Ön pedig az ágazatában képviselt szaktudását.
Így tudunk maradandót és egyedülállót alkotni!


Munkamenet - Keresőoptimalizálás


Javaslatokat teszünk a magas látogatottságot jelentő keresőszavakra, ezzel megalapozzuk a marketingtervet. Meghatározzuk, hogy mely kulcsszavakra körülbelül milyen időintervallumon belül kerülhetünk be a Google első oldalára. Ez a sikerdíjas keresőmarketing. Önnek azután lesz kiadása, ha a webáruház, weboldal bekerült a Google első oldalára adott kulcsszóra, tehát már potenciális látogatókat fog hozni.

Vállalunk továbbá látogatottság növelést is, mely során egyszerre akár többszáz, az ágazatán belül kiemelten releváns, kulcsszóra építjük fel a marketing stratégiát. Nyilván egy magasabb költségkerettel erősebb, jobban keresett kulcsszavakat célozhatunk meg, ugyanakkor az adott ágazat internetes versenyhelyzete sem elhanyagolható.

 

További megoldásainkról érdeklődjön >>