Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

webáruház készítés referenciawebáruház készítés referencia

Szolgáltatásaink

 

 Egyedi webáruház készítés

Cégünk egyedi webáruházakat készít, mert hisszük, hogy az e-kereskedelem területén csak egyedi megoldásokkal lehet sikereket elérni. A ránk jellemző minőségi grafikák segítségével webáruháza magasan kitűnik az átlag webshopok közöl , az általunk használt modern webáruház motor pedig gyors és funkciógazdag működést tesz lehetővé. A rendszer adminisztrációs felülete és táblázatos tömeges termékfelöltése a napi használatot hatékonyan szolgálhatja ki.

Kérjen egyedi ajánlatot tőlünk vagy kindulási alapnak tekintse meg induló webáruház csomagjainkat és az azokhoz választható számos extra funkciót.

 

 Egyedi webáruház bérlés

Webáruház bérlés szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnének nagyobb összeggel elindulni az online kereskedelemben. Miben kínálunk többet, mint más? Abban, hogy bérlésre kínált webáruházaink színvonala semmivel sem kisebb, mintha egyedi webáruház készítésre kért volna fel minket. Amennyiben megnézi a kínálatot meggyőződhet arról, hogy nem sablonokat kínálunk, hanem részletesen kidolgozott arculattal bíró magas funkciónalitású webáruházakat. Béreljen alacsony havi díj mellett professzionális webáruházat.

Bővebben...

 

 Ár-összehasonlító oldalak

Minden webáruházunk alapfelszereltsége, hogy a különböző ár-összehasonlító oldalakhoz automatikus kapcsolat létesül. Ennek eredményeképpen mindig a legfrissebb árlistát küldi el a webáruház az oldalaknak. Egyedülálló szolgáltatásként az alábbi ár-összehasonlító oldalakhoz ingyenes kreditet biztosítunk:

  • Árukereső - 10.000 Ft értékű kupon
  • Árcédula - 100.000 Ft értkű kupon
  • Olcsó.hu - 8.000 Ft értékű kupon
  • Árközpont - 5.000 Ft értékű kupon
  • Shopalike.hu - 100 ingyen kattintás

 

 Számlázó és készletnyilvántartó integráció

Könnyítse meg a napi adminisztráció!. Mindenféle számlázó program vagy raktárkezelő szoftver integrációját vállaljuk, azonban ha új webáruház tulajdonos, érdemes olyan megoldást választania, ahol félkész megoldásokat vehet igénybe. Cégünk többféle lehetőséget is kínál a számlázás és raktárkezelés területén. Utóbbi esetben arra is van mód, hogy a webáruházat saját készletnyilvántartó programjából kezelje. 

 

 Logó tervezés

Megtervezzük egyedi céges logóját, melyet nem csak a webáruházában használhat, hanem névjegyén, plakátján, szórólapján, sapkáján, pólóján bárhol. A grafikus logót teljes mértékben webáruház arculatához igazítjuk, de önálló logótervezést is vállalunk. Tervezéskor mindig több változat készül, így könnyen kiválasztható az igényeknek leginkább megfelelő logó. Akárcsak a webáruház arculatánál a logó megjelenését is addig módosítjuk, ameddig maradéktalanul el nem nyerte tetszését.

 

 Céges kisarculat tervezés

Legyen vállalkozása megjelenése egységes. Grafikus kollegáink nem csak online tervezésben kiválóak. Céges kisarculat keretében az alábbi elemeket tervezzük meg: Logó, Névjegykártya, Boríték, levélpapír, E-mail sablon

 

 Webáruház SEO

A webáruház készítés mellett a legfontosabb kérdés az, hogy a webshop milyen látogatottsági mutatókra tud szert tenni rövid, közép és hosszútávon. E nélkül a terv nélkül felesleges belevágnia az értékesítésbe. Cégünk kiváló szakemberi gárdát biztosít ezen a területen is. A keresőmarketing szolgáltatásunkon belül a Google organikus találati listájára való felkerülést és Google Adwords kampány kezelést kínálunk. 

Bővebben...

 

 Facebook marketing

Használja ki a közösségi média erejét és legyen aktív a Facebook-ot! Vállaljuk Facebook oldala létrehozását, annak megjelenésének kialakítását, a fiók rendszeres aktív fejlesztését heti postolás segítségével. A különböző Facebook csomagjainkban garantált rajongó számokat biztosítunk.

Bővebben... 

 

 Webtárhely és domain

Tudja biztonságban eladásait és helyezze el MediaCenter Kft-nél bérelt saját szerverünkre adatait. Külön tárhely, saját hozzáféréssel, e-mail címekkel, napi biztonsági mentéssel. Magyarország legkiválóbb és legbiztonságosabb webtárhely szolgáltatását kínáljuk. Domain regisztrációk teljeskörű lebonyolítása .hu, .com, .eu és több, mint 200 nemzetközi domain esetén.

Bővebben...

 

 Bankkártyás fizetés integráció

Jelenleg Magyarországon az OTP Bank, a CIB Bank és a K@H Bank biztosít online fizetési lehetőséget. Cégünk mind a három bank fizetési rendszerét integrálta már, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen is. A szolgáltatást megrendelheti már működő webáruházában is.

Bővebben...

 

 Marketing szövegírás

Ne csak megjelenése legyen egyedi, hanem a webáruházán közölt információk is. Szövegíró kollegánk segítségével egyedire szabhatja a webáruház információs menüpontjait, de kiváló hasznát veheti hírlevél kampányoknál, vagy blog írásnál is.

 

 Webáruház karbantartás, szövegszerkesztés

Még a legprofesszionálisabban megtervezett és felépített webáruházat is tönkre tudja tenni, ha az információk nem megfelelő igényességgel kerülnek fel a webshopba. Kerülje el ezt a hibát! Amennyiben nincs ideje vagy kellő szakértelme elvégezni ezt a kétségkívül fontos feladatrészt, erre specializálódott kollegánk segítségére lehet.

 

 Termékfotózás

Béreljen profi fotóst, amennyiben termékeiről nem állnak rendelkezésre képek. Számos ágazatnak igen hasznos segítséget nyújtunk fotós parnterünkön keresztül.