Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

Webáruház készítés csomagok

Két induló csomag, szabadon választható további összetevők

Koncepciónk lényege, hogy kiválaszthatja milyen szintről kínán elindulni az online kereskedelemben, majd ezt követően folyamatosan bővítheti egyedi, extra modulokkal webáruház rendszerét. Így nálunk csak azért fizet, amit ténylegesen használni szeretne. Az extra funkciókat alul és bal oldalon is megtalálja.

További részleteket a koncepciónkról az alábbi címekre kattintva érhet el.

Mi a HDG Net csomagajánlat lényege?

 1. Nálunk nincsen többféle előre behatárolt kész csomagajánlat. Ehelyett két induló csomag közül választhat. Ennek előnye, hogy az induló csomagon felül bármilyen extra funkciót választhat az alap csomagok mellé, így nálunk ténylegesen azért kell csak fizetni, amit valóban használni akar.

 2. A két induló csomag között a különbség az, hogy kiválaszthatja, hogy honnan kíván elindulni az e-kereskedelemben, milyen szintről kíván tovább építkezni.  

 3. Ezt követően teljesen szabadon kiválaszthatja azokat az extra webáruház funkciókat, melyekkel az induló webáruházát ki kívánja egészíteni. Ezt megteheti most vagy a későbbiekben bármikor.

 4. Fontos kiemelni, hogy cégünk egyedi webáruházakat készít. A grafika teljesen személyre szabott és a funkciók is szabadon alakíthatóak. A csomagajánlat egyfajta mankó azoknak, akik most indulnak a webkereskedelemben.

  Összetett vagy teljesen egyedi igényekre minden esetben egyedi ajánlatot készítünk. Referencialistánkon található legtöbb munka is így készült. 
 

Mi ennek a megközelítésnek az előnye?

 • Lehetőségeihez, terveihez mérten eldöntheti, milyen webáruházzal vág neki az online kereskedelemnek.

 • Nem kell olyan funkciót is "megvennie", melyre nincs szüksége. Például, ha Önnek egy Hűségpont rendszerre van szüksége, de ezt más cégnél csak a 3. csomagban kínálják, akkor azt csak más, extra funkciókkal együtt kaphatja meg, még ha azokra nincs is szüksége. Nálunk ez nem így van.

 • Nálunk szabadon összeállíthatja milyen extra funkciókkal egészíti ki induló áruházát.

 • Bármilyen funkció a későbbiek folyamán bármikor is csatolható, így lépcsőzetes fejlődést teszünk lehetővé.

 • A Start csomaggal is kiváló eredményeket érhet el megfelelő online startégiával, így ha nincs szüksége, vagy ágazata nem kívánja meg, ezzel a megoldással is sikeres lehet.
 • Egyedi és rugalmas fizetési konstrukciónkkal Ön nem kockáztat, hiszen 4 teljes hétig még akkor sem kell a teljes összeget kifizetnie, mikor webáruháza már megnyitotta kapuit, és bevételeket termel.
  Induló csomagok bemutatása:


A csomagok összetevőinek részletes leírását megtekintheti, ha az összetevő nevére kattint.
Tervezés
Díjmentes konzultáció

Első és egyben egyik legfontosabb lépésként minden részletre kiterjedően felmérjük igényeit, hogy a munkát a lehető legtöbb információval a birtokunkba kezdhessük el. A konzultáció történhet személyesen irodánkban, vagy az Ön által megadott helyszínre is szívesen kifáradunk. Továbbá az évek alatt több példa is volt arra, hogy a kapcsolattartás teljes mértékben online valósult meg, így nagyobb távolságok esetén is eredményesen együtt tudunk dolgozni.

Webáruház tervezés (specifikáció)

Minden sikeres webáruház elkészítését átgondolt, pontos tervezés előzi meg. A konzultáción elhangzott információk alapján a webáruházat először "papíron" megtervezzük, kitérve a webáruház szerkezeti felépítésére, az egyes funkciók működésének pontos leírására és minden a szolgáltatáshoz kapcsolódó feladatra. Szakmai nyelven tehát egy rendszer specifikációt fogunk készíteni, mely egyben a szerződésünk alapja is lesz.

Marketing tanácsadás

A kapcsolattartás ideje alatt teljeskörű online marketing tanácsadást biztosítunk cége részére. Az online kereskedelem szerteágazó tevékenysége miatt a tanácsadás minden részletre kiterjedő. A szolgáltatás keretein belül megválaszoljuk esetleges kérdéseit, igény esetén átbeszéljük rövid- és hosszútávú stratégiáját.

Arculat
Egyedi tervezésű sablonmentes arculat
alap
összetett

Sablonmentes, egyedi, az ágazatához illeszkedő, minőségi arculatot tervezünk meg webáruházának. Grafikusunk a választott csomagnak megfelelő mértékben, minden részletre kiterjedően dolgozza ki az egyes grafikai elemeket, ami által a webáruház látogatói felé bizalmat sugároz, mely elsődleges szempont az online kereskedelemben. A grafikai tervezés során az átlátható, könnyen kezelhető szerkezet kialakítására is különösen nagy figyelmet fordítunk. Munkáink egyediségéről weboldalunk referencia listáján győződhet meg IDE kattintva.
Munkánk során az alábbi nézetek egyedi arculatát készítjük el:

 • Nyitóoldal, mely a legfontosabb tartalom a webáruházban
 • Terméklista nézet, ahol egy termékkategória kiválasztása után a termékek listázódnak
 • Részletes termék adatlap, ahol egy adott termék bemutatása történik
 • Kosár nézet, ahol a kosárba rakott termékek listázódnak és kezelhetőek
 • Kassza nézet, ahol mindegyik lépés és a köszönő oldal is egyedi megjelenést kap
Az arculat kialakításánál folyamatos részvételt biztosítunk, melynek keretében többkörös módosítási lehetőséget kínálunk fel, hogy a végleges arculat az előzetes igényeknek megfelelően alakuljon ki.

 

Egyedi webáruház szerkezet

A webáruházak szerkezetét nem sablonra, nem "kaptafára" készítjük el, hanem teljes mértékben egyedi szerkezetet alakítunk ki ügyelve arra, hogy a leggyakrabban használatos webes irányelvek ne sérüljenek.

Egyedi fejléc, egyedi háttér

A webshopok fejléce a legmeghatározóbb arculati elemek egyike. Ez azonosítja megát a webáruházat, ez képes megtartani vagy rossz esetben elriasztani a vásárlókat. Azért, hogy az előbbi eset valósuljon meg, egyedi marketing fejlécet tervezünk a webáruházba.

Egyedi gombok, beviteli mezők

A webáruház egyedisége nagyban növelhető azzal, hogy a webáruházban szerplő gombokat és beviteli mezőket is egyedi szabjuk. Ezzel a megoldással a vásárlók minden területen egy professzinális megjelenésű webáruházzal fognak találkozni, ahol a vásárlás igazi öröm lesz.

Bizalomébresztés, vevőmegtartás

Ön szerint egy alacsony színvonalú, vagy sablonból előállított oldal képes erre? Az interneten a bizalom megteremtése az egyik legnehezebb feladat. Ezt a webáruház összhangja képes csak megteremteni. Hiába szép a főoldal, ha a kassza rész nem kidolgozott. Éppen ezért mind a két csomag esetén nagy figyelmet szentelünk a szerkezet, a megjelenés, az oldalon közzétett termékek, szövegek, képek és egyéb tartalmi elemek igényesen megteremtett összhangjára. Vevőmegtartás nélkül nincs vásárlás sem.

Banner forgató modul

A webáruházak körében nagyon elterjedt ez a megoldás, melynek lényege, hogy több képi bannert egy adott helyen, általában a főoldalon váltogatunk. Ennek köszönhetően termékeinket és szolgáltatásainkat látványosan és helytakarékosan mutathatjuk be.
Bővebben >>>

Egyedi banner tervek
3 darab

A banner forgató modul önmagában természetesen semmit nem ér, ha nincsenek benne színvonalas egyedi bannerek. Cégünk rögtön 3 darab bannert tervez webáruháza mellé. Érdemes ezekben a tervekben a szolgáltatásokat vagy bizonyos termékcsoportokat, esetleg terméket megjeleníteni.

Egyedi favicon

Fontos, hogy webáruházunk megjegyezhető, és felismerhető legyen. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy egyedi favoconnal rendelkezzünk. A favicon egy kis ikon, melyet a címsorban a cím előtt jelenít meg a böngésző. A favicon azért is fontos, mert ha webáruházunkat valaki a könyvjelzők közé teszi, akkor ennek köszönhetően bármikor könnyedén kikeresheti, tehát könnyebben megjegyezhetővé válik a webáruház.

Logó tervezés
betűlogó

A logó egy vállalkozás arculatához ugyanúgy hozzátartozik, mint maga a webáruház. Logó készítést cégünk külön szolgáltatásként vállal, azonban Start Plus csomagunkban egy igényesen elkészített betűlogót is tervezünk Önnek. A kész logót azon túl, hogy a webáruházba integráljuk, többféle formátumban is rendelkezésére bocsájtjuk.

Webáruház képességek
Korlátlan számú termékkategória és termékszám

A webáruházban korlátlan számú menüpont, és kategória létrehozható. Míg régebben korlátozva volt egy webáruház kategóriaszáma (sőt, sok helyen ez a mai napig így van), addig ma már a korszerű kialakításnak köszönhetően a webáruház szabadon szerkeszthető, és korlátlan lehetőségeket kínál. Ennek köszönhetően webáruházát folyamatosan bővítheti a még nagyobb vásárlói elégedettség kielégítésére.

Párhuzamos termékkategorizálás

A webáruházban szereplő termékek különböző polcokra rakhatóak, hasonlóan az igazi boltokhoz. A vásárló ki tudja választani a termékcsoportok közül azt, amelyikben feltételezhetően az őt érdeklő termékek vannak, így nem kell értékes idejét a teljes árukészlet átnézésére pazarolnia, a boltban rendel és kényelmes vásárlási körülményekkel találkozik.
Bővebben >>>

Akciós termékek modul időzítéssel

Az alapfunkciók között is az egyik "legalapabb" funkció az akciós termékek. Akárcsak egy offline boltban egy online shopból sem hiányozhatnak az akciós termékek a kínálatból, mivel az árengedmény a vásárlások ösztönzésére mindig beválik. Akciós termék az, melyet bizonyos árengedménnyel kínálunk.
Bővebben >>>

Legnépszerűbb termékek modul

A legnépszerűbb termékek vagy TOP termékek modul az egyik legnagyszerűbb vásárlást segítő összetevő. A modulban ugyanis azok a termékek kapnak helyet, melyek a legjobban fogytak az addigi vásárlások alapján. Ez pedig egy olyan információt ad a vevőknek, melynek figyelembevételével nagyobb bizalommal vásárolják meg ezeket a termékeket. "Ha mások ezt kedvelik, akkor én sem járok vele rosszul" - gondolják. Éppen ezért a legtöbb webáruházból kihagyhatatlan az összetevő.
Bővebben >>>

Legújabb termékek modul

A modul a webáruház kínálatába újonnan kerülő termékek megjelenítésére szolgál. A modul használatának akkor van értelme, ha ágazatunkban gyakran jelenik meg új termék. Ott, ahol évente frissül csak az adatbázis a funkció elhagyható, de a legtöbb esetben kétségtelenül jól használható. Ez ugyanis egy vásárlást megkönnyítő összetevő.
Bővebben >>>

Kiemelt termékek modul

Minden webáruházban szükséges lehet, hogy olyan termékeket is a vevők látószögébe helyezzünk, melyek nem akciósak, nem új, és nem legnépszerűbb termékek, vagyis mindentől függetlenül saját szempontjaink szerint emeljük őket ki. Persze nem zárja ki azt, hogy ezek a termékek egyszerre lehetnek akciósak, újak vagy népszerűek.
Bővebben >>>

Kapcsolódó termékek modul

Ez a modul, mely minden webáruházunkban helyet kap, kitűnő lehetőség arra, hogy az egyes termékekhez más termékeket is megvásárlásra kínáljunk, ezzel könnyítve meg a választást, illetve ezáltal növelhetjük eladásainkat is. Legfőbb tulajdonsága tehát a modulnak, hogy a vevők hatékonyan ösztönözhetőek a további vásárlásra.
Bővebben >>>

Legutóbb megnézett termékek
Egy nagyon hasznos funkciót ismerhet meg, melynek lényege, hogy a felhasználók egy adott helyen a böngészéseik során éppen utoljára megtekintett termékeket újra könnyen elérhetik. Ennek előnye, hogy a már elhagyott termékeket egy mozdulattal újra elérhetjük.
Bővebben >>>
Regisztráció és belépés funkció

A vásárláshoz alapesetben regisztrálnia kell a felhasználóknak. Hangsúlyozzuk, hogy csak a vásárláshoz, az oldalon történő böngészéshez, kosárba rakáshoz nem. A regisztráció nem más, mint az alapadatok, valamint egy felhasználónév és jelszó megadása, mellyel később be tud lépni a rendszerbe.
Bővebben >>>

Regisztráció nélküli vásárlás (új)

A kimutatások szerint az eladások száma lényegesen növekszik, ha a vásárlóknak nem kell regisztrálniuk a vásárláshoz a webáruházban. Éppen emiatt úgy gondoltuk, hogy ezt a funkciót a Start Plus csomagunkban alapból felkínáljuk.

Saját felhasználói fiók

A regisztrációt követően minden felhasználónak létrejön egy egyedi felhasználói fiókja, melyhez saját jelszavával férhet hozzá. Itt tekinthető meg belépés után minden lényeges adat (korábban megadott adatok, teljesített és függőben lévő rendelések stb.). A webáruház tulajdonos az adminisztrációs felületen érheti el ezeket.

Ajánlja ismerősének modul

Használjuk ki a közösségekben rejlő erőt. A modul segítségével egy termék néhány kattintással ajánlható ismerősöknek, barátoknak. Rendkívül hasznos funkció, hiszen egyre elterjedtebb ez az ajánlási mód egy webáruházon keresztül.

Gyártó (márka) szűrés

Abban az esetben, ha egy termék besorolható gyártók vagy márkák szerint, a webáruházban lehetőséget kínálunk a felhasználóknak, hogy ez alapján indítsák el böngészésüket és egy adott kategóriában gyártó szerint szűrjék le a terméklistát.

Mini és részletes kosár

Kétségtelenül a webshopok elengedhetetlen elemei. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen környezet fogadja a vásárlókat e két résznél. Sajnos vannak még webáruház készítők, akik nem szabják testre ezeket, sablonos megoldásokat használnak, így egy puritán, és nem éppen bizalomkeltő kosárral és kasszával látják el a webshopokat.
Bővebben >>>

4 lépéses kassza szerkeszthető módokkal

A 4 lépéses kassza lényege, hogy minden döntést külön oldalon hoz meg a felhasználó, és lép tovább a következő oldalra.

 • 1. lépés: Itt változtathatóak meg a regisztrációkor megadott adatok, ill. adható meg ezektől eltérő szállítási cím
 • 2. lépés: Itt választható ki a szállítási mód
 • 3. lépés: Itt választható ki a fiztési mód
 • 4. lépés: A rendelés összefoglalása és véglegesítése történik itt.
Bővebben >>>

 

Beállítható ingyenes szállítási érték

A vásárlási érték növelésére rendkívül ösztönzően hat, ha felkínáljuk a vásárlóknak, hogy bizonyos összeghatár felett ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendelt terméket. Ez az érték egyszerűen, az admin felületen adható meg. A rendszer automatikusan 0 Ft szállítási díjat számol, ha a vásárló a beállított érték felett rendel.

Beállítható minimális rendelési érték

Sok webáruház tulajdonosnak hasznos, ha beállíthat minimális rendelési értéket, mely alatt a felhasználó nem tudja leadni a rendelését. Az admin felületen beírt érték alatti rendelés esetén a kosárban a rendszer figyelmezteti a vásárlót a beállított összegre.

Sávos szállítási költségek

Azzal, hogy a kiszállítás díját sávosan a megrendelt értékek összértékének megfelelően határozzuk meg, a vevők további vásárlásokra ösztönözhetőek. Ez az ingyenes kiszállítási érték felett nyújt további lehetőségeket.
Bővebben >>>

Súlytól függő szállítási díjak

Amennyiben olyan termékkörrel rendelkezik, ahol a rendelések gyakran átlépik a futárszolgálatoknál meghatározott első sávot, akkor érdemes automatizáltan számolni a szállítási költéséget a súly alapján. Ennek persze függvénye, hogy minden terméknek adatbázisban rögzítse a súlyát. Ha ez adott, akkor az adminon szabadon megadhatja sávosan a díjakat.

Termékvéleményezés és értékelés

Tény: egy terméket nagyobb valószínűséggel vásárolnak meg, ha szerepel róla más által írt pozitív vélemény. Aki azt gondolja, hogy az emberek nem használják ezt a funkciót és nem írnak véleményt, téved. Persze vannak olyan ágazatok, ahol valóban nem, így a funkció használata ott felesleges. Ahol viszont használják, ott hatékonyan segíti az eladást. A véleményírást köthetjük regisztrációhoz, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy e nélkül sokkal nagyobb gyakorisággal használják a modult.
Bővebben >>>

Raktár információ

Az alaprendszerben a raktár információt mindig manuálisan állítjuk be, vagy az admin felületről, vagy az adatbázis importáláskor. Minden termékhez megadható, hogy hány darab szerepel raktáron. Amikor rendelés történik a rendszer automatikusan levonja az eredeti mennyiségből a megrendelt mennyiséget.
Bővebben >>>

Hírlevél rendszer
alap
összetett

Állandó hírlevelek küldésével a webáruházunkban egyszer már vásárolt ügyfeleket érhetjük el, vagy ösztönözhetjük további vásárlásokra. A hírlevél küldés olyannyira hozzátartozik az online kereskedelemhez, hogy ezt a modult mindegyik induló webáruház csomagunkhoz alapként kínáljuk. A különbség a hírlevél modul képességeiben rejlik.
Bővebben >>>

Kupon kedvezmények

A kedvezmény az egyik "legősibb" eladásösztönző trükk. Ha valamit kedvezőbb áron kaphat meg a vásárló, mint egyébként, akkor rögtön nagyobb valószínűséggel vásárol. A kedvezménykuponok pontosan ezt szolgálják. Alkalmazásuk rendkívül sokféle és egy magára adó webáruház alapkelléke.
Bővebben >>>

Vásárlói csoportok

A funkció több területen is eredményesen használható, melynek lényege, hogy adott vásárlói csoportnak bizonyos százalékos kedvezményt adunk. Például, ha vállalkozása rendelkezik törzsvásárlókkal vagy más kedvezményre jogosult ügyfélkörrel (viszonteladó), ezen modul elengedhetetlen a webáruháza számára. Bővebben >>>

Kapcsolatfelvételi űrlap

Egy kis, ugyanakkor jelentős marketing eszköz, hiszen a látogatók aggodalmát, esetleges bizalmatlanságát azzal oszlathatjuk el a legegyszerűbben, ha látják, hogy egy valós bolttal van dolguk, valódi emberekkel, akiket ráadásul el is lehet érni többféleképpen. Ez a modul egyben az ügyfélszolgálat közzétételére is alkalmas. Bővebben >>>

Termék tulajdonság választó

Igen gyakori egy webáruház termékkínálatában, hogy egy termék többféle tulajdonsággal is rendelkezik. Például több méretben vagy színben kapható. Ilyen, több paraméterrel rendelkező termékeket értelemszerűen nem szükséges annyiszor felsorolni a listázásban, ahány fajtája létezik, hanem elég csak egyszer, a tulajdonságot pedig a vásárló választhatja ki a termék adatlapján. Ezzel egy közös termékleírás és kép alkalmazható. Arra is van azonban lehetőség, hogy a tulajdonságokkal a termékkép is változzon. Ez színválasztó esetében kimondottan hasznos, kiszerelés esetében azonban már kevésbé fontos.
Bővebben >>>

Szabadszavas kereső

Minden webáruház alaptartozéka az a keresőmező, melynek segítségével a szabadon beírt keresőszavak alapján kereshetünk. Így a navigálást megkönnyítendő, a konkrét céllal érkezők vagy éppen a bizonytalankodók gyorsan és egyszerűen rákereshetnek egy adott termékre.
Bővebben >>>

Rendezés ár- és név szerint

Amikor a vásárló egy adott termékkategóriában listázza a termékeket, lehetősége van a listát ABC sorrendben vagy ár szerint csökkenő ill. növekvő sorrendben megjeleníteni. Ezt egyszerűen, egy legördülő menüben teheti meg. Használata nagyban megkönnyíti a navigációt.

Terméklista oldalon beállítható termékszám

Szintén a terméklistázásnál a vásárló beállíthatja, hogy egy oldalon mennyi terméket szeretne látni. Nagyobb termékszám esetén persze nincs korlátlan szám gyorsasági okokból. A lapozás egyébként minden esetben megoldott.

Áfa kezelés

A webáruház a magyar ÁFA törvényeknek megfelelően lehetőséget kínál önállóan bővíthető Áfa kulcsok használatára. Megadható egyszerre több Áfa kulcs is.

Tetszőleges számú termékfotó (képgaléria)

A termékek nem minden esetben mutathatóak be egy darab termékképpel. Rendszerünk lehetővé teszi, hogy tetszőleges számú termékfotót helyezzünk el a termék adatlapján. Ez esetben is van egy főkép, mely a listázásban jelenik meg, illetve az adott termék adatlapján a főkép pozícióban. A többi kép megjelenítése attól függ, hogy mennyi további képpel rendelkezünk.
Bővebben >>>

Későbbi bővíthetőség

Webáruház rendszerünk fel van készítve arra, hogy a későbbek során bármilyen funkcióval bővülhessen. Mivel eleve két indulócsomagot kínálunk, melyekhez most, vagy a későbbiekben, a webshop fejődésével párhuzamosan bármilyen extra funkció csatolható, így a bővíthetőség alap követemény webáruházainknál.

Kosár tartalmának megőrzése későbbre

A rendszer lehetővé teszi, hogy a vásárló a már kosárba tett termékeket megtarthassa egy későbbi vásárláshoz. A funkció természetesen regisztrációt követően lép életbe, és előnye, hogy a vevő akár félreteheti a kosár tartalmát, kiléphet, és amikor újra visszatér nem kell újra a kosárba tennie az adott termékeket.

Automatikus e-mail értesítés a megrendelésről

Minden rendelést követően automatikus értesítőt kap mind a megrendelő, mind pedig a webáruház tulajdonos a megrendelésről. Az értesítő minden fontos paramétert tartalmaz a rendelésről, sőt az esetleges további, fontos információk, melyek a vevőt érintik a webshop tulajdonosa beírhatja dinamikusan a visszaigazoló e-mail tartalmába.

Megrendelési státuszok (rendeléskövetés)

A rendeléskövetés az egyik leghasznosabb funkció egy webáruházban. Segítségével a vásárló bizonytalansága eloszlatható, továbbá a webáruház profizmusa, presztízse növelhető. Az adminisztrációs felületen korlátlan számú státusz létrehozható, majd egy gombnyomással megtörténik a vevő és eladó közötti kommunikáció a rendelés aktuális állapotáról.

Látványos termékkép nagyítás

A kisképekre kattintva a felhasználóknak nem külön oldalon nyílik meg a nagyított kép, hanem az oldal elhagyása nélkül látványos képnagyítóval. Ez a funkció alap egy profi webáruházban.

Facebook rajongói ablak

Ki ne ismerné a gomba módra szaporodó Facebook dobozokat, gombokat? Nem véletlen, hiszen a Facebook az elmúlt időben hatalmasat fejlődött és már-már kötelező webáruházunkkal a Facebookon is megjelenni. Azon kívül pedig, hogy közvetlenül is megtalálhatóak leszünk, a Facebookon a rajongók gyűjtésével egyszerre elérhetjük őket a későbbiekben. A "fészbukozás" lényege ugyanis ez egy webáruház esetében. Ha rendelkezünk rajongókkal - akiknek a megszerzésére többféle mód is létezik - akkor ha írunk egy bejegyezést a facebook profilunkba, a rajongóink üzenő falán ez a bejegyzés, legalábbis a címe megjelenik.
Bővebben >>>

Facebook oldal létrehozás

Beregisztráljuk cégét a Facebook rendszerébe, majd új fiókjának egyedi, a webáruház arculatához illeszkedő fejlécet és profilképet tervezünk meg és helyezünk el. Ezzel az online megjelenését összhangba állítjuk.
Példa a megjelenésre

Közösségi média megosztó modul

A Facebook mellett létezik még számos, igen hasznos és ingyenes funkció. Ezeket vétek lenne az online kereskedelemben nem kihasználni, hiszen egy online boltnak az igazi fegyvere a hatékony online kommunikáció. A webáruházhoz integráljuk az alábbi modulokat: Facebook tetszik gomb, Google + gomb, Twitter gomb, esetleg Youtube, Skype elérhetőségek gomb.

Dinamikus vízjelezés

Óvja meg képeit a konkurenciájától. A renszerünkben az adminisztrációs felületen feltöltött képpel vagy szöveggel vízjelezheti képeit, így azokat lementeni csak ezzel együtt tudják.

Lopás elleni védelem

Ha online kereskedelembe szeretne belevágni, akkor bizony rengeteg dolge lesz azzal, hogy egyedi szövegekkel, saját képekkel tegye a webáruházát meghatározóvá a piacon. Ilyenkor felmerülhet a kérdés, hogy vajon hogyan védje meg a saját szellemi termékét a konkurenciától? Mi erre is megoldást nyújtunk. Lehetővé tesszük, hogy a képeket ne lehessen az egér jobbklikk funkciójával lemásolni, illetve a webshopban található szövegeket se lehessen kijelölni és lemásolni.

Mobil eszköz kompatibilis

A látogatok 10 %-a ma már valamilyen mobileszközről (okostelefonról, tablet-ről) érkezik. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy a webáruház a mobil eszköz böngészőjében is hibátlanul jelenjen meg. Éppen ezért webáruházaink mindegyikét teszteljük ezeken az eszközökön.

Keresőoptimalizálás
Keresőoptimalizált termék- és kategória oldalak

Minden egyedi kategória és termékoldal keresőoptimalizált felépítésű. Ennek lényege, hogy a keresőbarát URL-eket túl automatikusan egyedi meta cím (title) és meta leírás (description) részeket kap a kód. Ezen felül a kategória és terméknevek h1 tag-be kerülnek, melyet a Google súlyozottan vesz figyelembe.

Admin felületen módosítható meta tag-ek

A webáruház adminisztrációs felülete rendkívül sok lehetőséget ad a webáruház tulajdonosának. A keresőoptimalizálás elengedhetetlen része a meta tag-ek egyedi leírása. Ezt Ön az admin felületen egyszerűen megteheti, mely sokat segít abban, hogy a webáruház a Google-ben minél előkelőbb helyen legyen.

Keresőbarát URL-ek
Szintén az adminisztrációs felületen állítható be az, hogy a webáruház keresőbarát url-ekkel rendelkezzen. Ennek lehetősége rendkívül fontos keresőoptimalizálási szempontból, így ez a funkció szintén segíti a webáruházat előrébb rangsorolni a Google keresőben.
Google (Sitemap) oldaltérkép

A keresőoptimalizálás témakörében már érintettük, hogy minden általunk készített webáruházban használjuk a Google oldaltérképet. Az oldaltérkép megadása egy xml fájlban történik, melyet a szerverre helyezünk el, és a Google ez alapján térképezi fel teljesen a webáruházat, ezzel lényegesen meggyorsítjuk a tartalmak beindexelését a Google keresőbe.

Regisztráció a Google keresőbe

A webáruházat, miután elhelyeztük a számára fenntartott tárhelyre és domain név alá, beregisztráljuk a Google keresőbe annak érdekében, hogy a Google keresőrobotjai minél előbb megtalálják az oldalt.

Google Analytics és Webmaster Eszköz integráció

Az elkészült webáruházat integráljuk számos hasznos és népszerű, ingyenes Google eszközzel. Ilyen a Google Analytics (részletes analitikai statisztika a weboldal látogatottságáról) vagy Google Webmester integráció.

SEO tanácsadás

A webáruház fejlesztési ideje alatt teljeskörű internetmarketing és SEO tanácsadást biztosítunk cége részére, melynek keretében folyamatosan nyomon követheti az oldal felépülését, az értékesítési folyamat kialakítását, valamint az esetlegesen felmerülő kérdéseit válaszoljuk meg, legyen szó a keresőoptimalizálásról vagy egyéb internetes lehetőségekről.

Adminisztráció
Önállóan szerkeszthető tartalom

A webáruház elkészítésére olyan megoldást kínálunk, melynek segítségével az oldal változtatható tartalmait könnyedén, előképzettség nélkül Ön is könnyedén frissítheti. Ennek köszönhetően a módosításokat állandó költségek nélkül bármikor, bárhonnan elvégezheti. Erre a célra egy egyedi felhasználónévvel és jelszóval ellátott adminisztrációs felület áll a rendelkezésére.

Egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület

Legfőbb jellemzők:

 • A szövegek egy Word programhoz hasonló szövegszerkesztővel adminisztrálhatóak.
 • Bármilyen menüpont létrehozható korlátlan számban. Ez azért hasznos, mert így az új tartalmakhoz, új menüpontot adhat hozzá, így webáruháza folyamatosan megújulhat, bővülhet.
 • A felület kezelése rövid oktatás után bárki számára egyszerűen elsajátítható.
 • Moduláris felépítésének köszönhetően a webáruházba könnyedén beépíthető bármilyen új funkció a későbbiek folyamán.
Beállítható jogosultsági szintek

Bárkinek adható szerkesztői jog, akár úgy is, hogy valaki csak bizonyos részekhez férhet hozzá. Ez kiemelten fontos egy olyan cég esetében, ahol az egyes feladatrészeket más munkatársak kezelnek, és lehetővé szeretnék tenni, hogy ezekhez a részekhez csak ők férjenek hozzá.

Biztonsági időzár

A webáruház biztonsági időzárral rendelkezik, így ha Ön használja a webáruház adminisztrációs felületét, és véletlenül otthagyja a számítógépet, akkor sem kell aggódnia, hogy illetéktelenek férhetnek hozzá a webáruháza adataihoz. Ön az adminisztrációs felületen szabadon beállíthatja azt az időtartamot, mely után szeretné, hogy a biztonsági időzár életbe lépjen.

Tömeges termékfeltöltés táblázattal

A termékek feltöltésére egy igen hatékony és gyors módszer áll a rendelkezésére. A termékeket nem kell egyesével feltölteni az adminisztrációs felületen keresztül. Képzelje el, hogy mennyi ideig tartana ezzel a módszerrel! Ez meglehetősen nagy munka- és időbefektetést igényelne.
Ehelyett szolgáltatásunk szerves részeként a termékimportálásra teljesen ingyen egy külön komponenst biztosítunk, melynek segítségével tömeges, akár több ezres termékadatbázist tud néhány gombnyomással feltölteni a kész webáruházába, ezzel jelentős energiákat spórolva meg.
Bővebben >>>

Tömeges képfeltöltés

Akárcsak a termékek egyes paramétereit, úgy a termékek képeit is egyszerűen és gyorsan feltöltheti a webáruházába.

Tartalomkezelő rendszer (CMS)

A webáruház adminisztrációja a termékfrissítésen túl az egyéb ún. információs tartalmak kezeléséből áll. Ide tartozik minden olyan tartalom, ami nem közvetlenül a termékekhez kapcsolódik. Például: vásáráslási információk, kapcsolat, hírek, blog, stb.
Ezek szerkesztésére olyan megoldást kínálunk, melynek segítségével a tartalmakat könnyedén, előképzettség nélkül bármikor frissítheti az egyedi felhasználónévvel és jelszóval ellátott adminisztrációs felületen.

Kimutatás a megrendelésekről

A webáruház teljesítményének megítélésében elengedhetetlen, hogy visszajelzéseket kapjunk statisztikák formájában. A statisztikákat két csoportra osztjuk, az első a látogatottsági, a másik az eladási statisztikák.
Első esetre a Keresőoptimalizálás részben is említett Google Analytics rendszert használjuk. Ebben a Google által ingyenesen biztosított rendszerben, melyet a webáruházhoz csatolunk, minden lényeges statisztika elérhető a látogatottságra vonatkozóan. A funkcionalitása annyira gazdag, hogy egy külön fejezetet érdemelne ennek bemutatása.
Bővebben >>>

Egyéb jellemzők
Saját tulajdonú webáruház

Ez elkészült webáruház az átadás után 100 %-ban az Ön tulajdonába kerül értendő ez a kódra, az adatbázisra és a felhasznált grafikai elemekre. Cégünknél tehát nincs havi, vagy éves licence díj, vagy egyéb költség és megkötés.

Rejtett (további) költség
nincs
nincs

Mivel a rendszer teljes mértékben önállóan kezelhető, változtatható, bővíthető, a programkód pedig stabil, így semmilyen karbantartást nem igényel az oldal. Éppen emiatt semmilyen fenntartási költséggel nem kell számolnia. A díj tehát egyszeri, melyet kifizet, miután átvette az oldalt, rejtett költségek nincsenek.

Oktatás

Az adminisztrációs felület használatáról online illetve személyes oktatást biztosítunk, hiszen a rendszer használatát mélységeiben is el kell sajátítani. Mindkét módszer esetén egy könnyen átlátható dokumentumot, úgynevezett Súgót adunk át, melyben minden lényeges, az oldal használatához szükséges információt megtalál. A dokumentum segítségével a kezelést könnyedén megtanulhatja. Esetlegesen felmerülő kérdéseit természetesen az átadás után is készséggel megválaszoljuk. Személyes oktatás igénybevételére is van mód természetesen, ha Ön ezt kéri.

Súgó dokumentáció a webáruház használatához

A webáruház használatához szükséges Súgó dokumentációt a webáruház feltöltése előtt a rendelkezésére bocsájtjuk. A Súgó a legrészletesebb módon tartalmaz minden, a webáruház kezeléséhez szükséges fontos információt.

Dokumentáció a jogi és vásárlási feltételekhez

A Súgó mellett minden ügyfelünk számára biztosítunk egy alap jogi információkat tartalmazó dokumentumot, melyet használva könnyedén feltöltheti az erre vonatkozó fontos információkat a vevői számára.

Garancia
6 hónap
12 hónap

Mikor garanciáról beszélünk fontos hangsúlyozni, hogy attól nem kell tartani, hogy annak letelte után a weblap elromolhat vagy sérülhet, mindössze ez azt jeleni, hogy a garancia idején belül számos térítésmentes szolgáltatást biztosítunk. Ilyen például az, hogy az átadást követően az adott időszakra bármilyen olyan hibát azonnal kijavítunk, amire csak használat közben derül fény.

Support és utókövetés
6 hónap
12 hónap

Support rendszerünk igénybevételével bármilyen kérdésére azonnal válaszolunk, legyen az az oldal használatával, vagy más webes jellegű témával kapcsolatos.

Hosting + Domain
Webtárhely
500 MB
1000 MB

Az oldal futtatásához szükséges technikai felületet megoldáscsomagunk részeként kínáljuk, ezzel is tehermentesítve Önt. Így nem kell az igen nagyszámú kínálat között eligazodnia, ahol igen nagy a szórás mind minőségben, mind pedig árban. Sőt, így a megbízható szolgáltatást is garantálni tudjuk az általunk kínált tárhely megoldással. A jó tárhely nemcsak a gyorsaság miatt fontos, hanem a megfelelő biztonsági szempontok miatt is lényeges. Nem mindegy ugyanis, hogy adataink milyen biztonsági szolgáltatást kínáló tárhely szolgáltatónál vannak. Cégünk a tárhelyeket a hosszú évekre visszanyúló partneri viszonyban lévő MediaCenter Kft.-től bérli. Az ajánlat 1 évre szól.

Domain regisztráció
4000 Ft + Áfa
ingyenes

Új honlap tulajdonosoknak nem csak a regisztrációban, de a kiválasztásban is segítséget nyújtunk, hiszen a domain tulajdonképpen magának a webáruháznak a neve lesz. Ezért sem mindegy, hogy milyen nevet választunk. A jó domain rövid, könnyen megjegyezhető, és kifejezi a szolgáltatást, vagy termékcsoportot, melyet kínálunk. Állunk rendelkezésére bármilyen domain végződés esetén. Természetesen, ha már rendelkezik domainnel, akkor új webáruházát ez alá készítjük el. Az ajánlat 2 évre szól.

E-mail címek saját domainnel
1 darab
2 darab

A szolgáltatás részeként saját tárhely területet különítünk el e-mailjei részére. Több e-mail cím regisztrációjára nyílik lehetősége, így cége minden területén saját e-mail címekkel tudnak kommunikálni munkatársai. Amennyiben több e-mail címre van szüksége, természetesen az is könnyedén megoldható. Példa domainhez kapcsolódó e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Napi biztonsági mentés

Az általunk kínált korszerű és megbízható tárhelyszolgáltatás a biztosíték arra, hogy webáruháza hosszú éveken keresztül biztonságban legyen. Amennyiben a mi tárhelyszolgáltatásunkat veszi igénybe, abban az esetben napi biztonsági mentést biztosítunk webáruházához, így nem kell attól tartani, hogy ha bármilyen adatvesztés vagy probléma felmerül, hiszen könnyedén visszaállítható az előző napi adatbázis.

Ingyen adjuk
10.000 Ft-os Árukereső.hu kupon

Az Árukereső.hu portál lényege, hogy különböző témakörökben nyújt információt az egyes webshopok termékeiről, illetve árairól. Napi többtízezres látogatóbázissal az ország vezető ilyen jellegű portálja. Itt jelen lenni nem csak lehetőség, de szinte kötelező. További előnye, hogy a portálról érkező látogatók után kattintásonként kell fizetni, mely az előre befizetett keretből vonódik le. Egy kattintás témakörtől függően 10-20 Ft, tehát messze jobb feltételeket biztosít, mint a Google Adwords program.
Amennyiben cégünket kéri fel webáruháza elkészítésére az élesítést követően 10.000 Ft értékű kupont biztosítunk, mellyel több, mint 1000 látogató szerezhető közvetlenül az indulást követően teljesen ingyen. Ezzel a lehetőséggel már a kezdetekkor megalapozhatja webáruháza sikerét.

Csomag nettó ára:
170.000 Ft
270.000 Ft

 

Nagyításhoz kattintson a képre

Fizetési konstrukció

Bármelyik csomag esetén felkínálunk egy kedvezményes fizetési ütemezést, így nincs szükség egy összegben megfizetni a teljes fejlesztési díjat.

 1. 40 % a szerződés megkötésekor előleg címén.
 2. 30 % az oldal elkészítése után, amikor azt tesztelésre átnyújtjuk.
 3. A maradék 30 % az élesítést követő 1 hónap után.

Kérdése van? Hívjon minket: 06-20-589-5641

Érdekel, kapcsolatfelvétel e-mailben!
 

Extra funkciók


Induló csomagja mellé válassza ki azokat az eladástnövelő és adminisztrációt könnyítő funkciókat, melyekkel webáruházát igazán sikeressé teheti. Bármely funkció a későbbiek során is csatolható.

Választható extra funkciók
Ajándék a vásárláshoz
40.000 Ft + Áfa

Az ajándék a vásárláshoz modul egy igazi vásárlásösztönző marketingeszköz a webáruházban.
Az emberek imádják a meglepetéseket, főleg az ajándékokat. Még a legegyszerűbb ajándéknak is örülnek. Úgy érzik, gazdagabbak lettek valamivel, még akkor is, ha a valóságban az egy ingyen adott termék, vagy az értéke csekély.
Bővebben>>>

Hűségpont rendszer
60.000 Ft + Áfa

A hűségpont az egyik leghatásosabb módszere a visszatérő vásárlások ösztönzésének. Gondoljunk csak bele, hogy a hagyományos "offline" boltokban milyen sikere van a pontgyűjtő kártyáknak. A vásárlók sokszor csak azért részesítenek előnyben egy olyan helyet, ahol pontgyűjtés működik, mégha az magasabb árfekvésű is, mert ott a vásárlásuk mellé vásárlói pontokat gyűjthetnek. Ezt a "függést" használhatjuk ki online területen is.
Bővebben>>>

Hozzáadás a kedvencekhez
30.000 Ft + Áfa

A visszatérő vásárlók egyik legnépszerűbb funkciója, mellyel kedvenc termékeiket összegyűjthetik saját fiókjukban, így későbbi vásárlásaik során azokat egyszerűen újra elérhetik és megrendelhetik. Ennek pedig a webáruház tulajdonosok is nagy hasznát veszik, hiszen a modul használatával a visszatérő vásárlóikat szolgálhatják ki.
Bővebben>>>

Bankkártyás fizetés
45.000 Ft + Áfa

Manapság egyre népszerűbb fizetési módok egyike a bankkártyás fizetés. Már rég nem igaz az a tétel, hogy az emberek az interneten nem szívesen használják a bankkártyájukat biztonsági okokból. Egyre többen ismerték fel, hogy ez az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb fizetési mód. Vannak olyan webáruházak, ahol a banki utalás mellett csak ezt a fizetési opciót kínálják fel. Ezek tipikusan olyan webáruházak, ahol az utánvételes fizetésre nincs mód. Ahol pedig igen, ott is érdemes a vásárlóknak megadni a bankkártyával történő fieztés lehetőségét.
Bővebben>>>

PayPal fizetés
30.000 Ft + Áfa

A "hagyományos" bankkártyás fizetés mellett a legnépszerűbb online fizetési mód a PayPal. Ez a bankkártyás fizetés kiegészítője vagy kiváltója lehet. Legnagyobb előnye, hogy külföldiek könnyedén tudnak vele fizetni, mivel ismerik, ezért a külföldre is értékesítő webáruházaknak ajánlott.
Bővebben>>>

Ajánlatkérő modul
45.000 Ft + Áfa

Bizonyos esetekben egy webáruház nem tipikusan online boltként működik, hanem egyfajta termékkatalógusként. A kettő között az a különbség, hogy míg az első esetben a termék kosárba tehető a hagyományos módon és rendelhető, addig a katalógus esetében erre nincs lehetőség. Ez esetben a termék csak bemutatásra szolgál, mint a vállalkozás termékkínálata, és árajánlat kérhető rá.
Bővebben>>>

Raktárszoftver szinkronizáció
egyedi ár

Manapság egyre nagyobb számban szeretnék a vállalkozások, hogy a már meglévő raktárkészlet kezelő szoftverjüket és a webáruház termékadatbázisát egyszerre kezelhessék. Érthető okokból ez nagyban megkönnyíti az adminisztratív munkát, ugyanis alapesetben a webáruház adatbázisát külön kell kezelni. Ez a feltöltésnél, frissítésnél, különösen nagyszámú terméktétel esetén, hatalmas adminisztratív terhet jelent a cégeknek.
Bővebben>>>

Számlázó program
35.900 Ft + Áfa

Már kevésszámú eladásnál is, de nagyobbaknál különösen felmerülhet az igény, hogy a bejövő rendelésekről az elektronikus számlát a lehető legegyszerűbben állítsuk ki. Ez nagyban megkönnyíti a mindennapi munkát és jelentős összegek spórolhatóak meg azáltal, hogy saját vagy munkaerőnk ideje felszabadul.
Bővebben>>>

Axel Pro számlázó integráció
29.000 Ft + Áfa

Amennyiben az Axel Pro számlázó program mellett dönt a webáruház és a szoftver között közvetlen, automatikus kapcsolatot hozunk létre.

Idegen nyelvek
50.000 Ft + Áfa / nyelv

Abban az esetben, ha nem csak Magyarországra kíván értékesíteni, vagy éppen Magyarországon élő külföldiek is a potenciális ügyfelei, úgy a webáruázat érdemes idegen nyelven is megjeleníttetni. Lehetőség van eleve idegen nyelven készíttetni a webáruházat, de a leggyakoribb eset, hogy a magyar nyelv mellett kínálunk fel egyéb nyelveket.
Bővebben>>>

Valutaválasztó
20.000 Ft + Áfa

Általában az idegennyelvű weboldalaknál, melyekről itt olvashat, merül fel a többfajta valuta használata. Az árak átváltása az első kényes pont, mellyel kapcsolatban két tipikus kérés létezik.
Bővebben>>>

Csomagkészítő modul
80.000 Ft + Áfa

A webáruház rendszerben úgynevezett csomagkészítő modul is helyet kaphat, melynek lényege, hogy az adminisztrációs felületen csomagok készíthetőek el az előre felvitt termékekből. A funkció lényege, hogy az elkészített csomagnak egyedi ár adható, mely összességében mindig alacsonyabb, mintha a felhasználó külön-külön venné meg az egyes termékeket. Ennek köszönhetően növelhetjük eladásainkat ennek az egyszerű marketing trükknek a segítségével, mellyel nemcsak mi, hanem a vásárlóink is jól járnak.
Bővebben>>>

Sávos árkedvezmények
25.000 Ft + Áfa

Az egyik legnépszerűbb módszer arra, hogy a vevőinket további vásárlásra ösztönözzük, ezzel is növelve az egy vásárlásra jutó tranzakciós értéket. A funkció lényege, hogy vásárlóinkat bizonyos mértékű árkedvezménnyel ajándékozzuk meg, amennyiben a vásárolt termékek összértéke elér egy bizonyos előre beállított vásárlási összeget.
Bővebben>>>

Részletes szűrők és keresés
egyedi ár

E kettő funkció karöltve jár együtt. Mindössze a felhasználásukban lehet némi különbség. A szűrők főleg adott termékkategórián belül használhatóak, például egy gyártó szűrés, míg az összetett keresés segítségével a felhasználó már eleve ennek használatával indítja el a böngészését. A funkciók azonban abban mindenképpen közösek, hogy a termékekhez tartozó paraméterek alapján segítik a vásárlót a választásban.
Bővebben>>>

Termékösszehasonlító modul
40.000 Ft + Áfa

Szintén egy kitűnő vevő elégedettséget növelő eszköz, mely kiváló lehetőség arra, hogy vevői könnyebben kiválaszthassák a számukra leginkább megfelelő terméket. A termékösszehasonlító funkcióval a felhasználók gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatják egymással a termékeket bizonyos tulajdonságok alapján. A vásárlás így sokkal hatékonyabbá válik, miáltal a webáruház üzemeltetői több bevételre tehetnek szert.
Bővebben>>>

Pick Pack Pont szállítás
10.000 Ft + Áfa

Ez a szállításforma, mely egyben fizetési mód is, egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A szolgáltatás lényege, hogy a vásárlók a termék kiszállítását kérhetik a hozzájuk legközelebb álló Relay van Inmedio üzletek valamelyikében. Ennek előnye, hogy például a munkából jövet az útvonalunkba eső üzletbe is kérhetjük a kiszállítást.
Bővebben>>>

Fórum rendszer
40.000 Ft + Áfa

A modul segítségével magától fejlődő közösségek alakíthatnak ki, ahol a látogatók a véleményeiket írhatják meg az egyes témákban. A fórum legnagyobb előnye, hogy a felhasználók akár órákon keresztül az oldalon maradnak, valamint a visszatéréseik növekednek, így növelve az oldal értékét.

Mennyiségi árkedvezmény
25.000 Ft + Áfa

Az egyik legnépszerűbb módszer arra, hogy a vevőinket további vásárlásra ösztönözzük. A funkció lényege, hogy vásárlóinkat némi árkedvezménnyel ajándékozzuk meg, amennyiben egy adott termékből nagyobb mennyiséget vásárolnak. Ekkor a termék egységára az előre meghatározott mértékben csökken. Ennek eredményeképpen a vásárlók törekedni fognak arra, hogy több mennyiséget vásároljanak, így növekszik az egy vásárlásra jutó tranzakciós érték.
Bővebben>>>

Ár összehasonlító oldalak integráció
30.000 Ft + Áfa

Manapság igen elterjedtek az úgynevezett termékösszehasonlító oldalak, melyeken webáruházunkkal jelen lenni alapkövetelmény, mivel számos értékes látogatót szerezhetünk ezek segítségével. Az ezekről az oldalakról érkező látogatóról elmondható, hogy nagyobb eséllyel érkezik hozzánk vásrálási szándékkal, mint egy keresőből jövő, hiszen a termékösszehasonlító oldalon már előzetesen kiszűrte a számára fontos paraméterek szerint a termékeket, boltokat.
Bővebben>>>