Akiknek már bizonyítottunk

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!


E-mail: info@hdgnet.hu
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.

Webshop készítés során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

A bizonytalanság eloszlatása


Amikor betér egy vevő egy utcai boltba mosolygó, kedves vagy éppen szakértelmet, magabiztosságot sugárzó eladó fogadja. Az online közegben ők nem állnak a rendelkezésünkre, azonban lehetőségünk van tucatnyi megoldással, eszközzel ugyanúgy eloszlatni a bizonytalanságot. A hatásos marketing szöveg vagy éppen a részletes és megfelelő helyen megjelenő leírások többek között nagyon fontosak. Egy webbolt esetében a felületen mindennek világosnak kell lennie, ahhoz, hogy az ügyfél tudja azt, hogy hol tartózkodik, mit rakott a kosárba eddig, vagy éppen az, hogy hol tudja feladni a rendelést.
A netre jellemző türelmetlenség kikerülésére és a bizonytalanság feloldására megannyi megoldásunk van az Ön webáruháza esetében is.

Az arculat eszköz és nem célként való felhasználása


A különbség egy üzleti vagy céges weboldal és egy webáruház között az, hogy az előbbinél az arculat erőteljes szerepet játszik a márkaépítésben, imidzs teremtésben és értékesítésben, míg egy webshopnál az arculat teljes mértékben alá van rendelve az eladási folyamatoknak. Egy webáruházzal ne akarjuk csupán bemutatni vállalkozásunkat. A webáruház esetében a webdesign hatékonyan ki kell, hogy szolgálja a kezelhetőséget, a rugalmasságot és a hatékony értékesítést.
Mi úgy gondoljuk, hogy egy Magyarországon tevékenykedő online bolt arculatának letisztultnak, átláthatónak, ezáltal könnyen kezelhetőnek kell lennie.

Minden termék más felépítésű webáruházat igényel


Nem adhatunk el egy számítógépet úgy, mint egy gyerekbútort.
A tervezés során alapvető a piac vertikális és horizontális felmérése. Az offline piacok értékesítési eszközei egy bizonyos szintig átültethetőek az internetre is, azonban az online környezet sajátosságai megkívánják a rengeteg egyedi módszer alkalmazását is.
Mi amellett, hogy felmérjük a piacot, részleteiben is elemezzük az adott ágazat gondolkodását, viszonyrendszereit, labilitását, hajlandóságát, törekvéseit, változásait, belső és külső értékrendjét.

Járt már hipermarketben?


Vajon miért vásárolunk mégis többet egy hipermarketben, szupermarketben, amikor valójában csak az ebédhez való néhány termékért ugrottunk be?
Miért a pénztárhoz közel foglalnak helyet az akciós termékek?
Hogyan győznek meg minket tudat alatt?
Egy webáruház megfelelő statisztikával választ adhat a betérő látogatók viselkedésére. Meg tudjuk állapítani, hogy hova kattintottak, hol mennyi időt töltöttek el, tudjuk mit néztek még meg a megvásárolt terméken kívül, így megismerjük szokásaikat, a viselkedésüket. A rengeteg információ lehetőséget ad a további tervezéshez, a hatékony változtatásokhoz, és a mégtöbb eladás eléréséhez.
Mi alakalmazzuk a piacon fellelhető valamennyi bevált és működő módszert ahhoz, hogy elérjük a mind magasabb profitot.

Automatizálás és üzemeltetés


A webáruház automatizálása nem jelent mást, mint időtakarékosságot. Az automatizálás mind a tulajdonosnak, mind a vevőknek előnyöket jelent, azonban az alapvető adminisztrációs feladatokat el kell látni. Ha jelenlegi vállalkozása elviszi Öntől minden idejét, csapatunk az üzemeltetés szolgáltatásunk keretein belül vezeti, kezeli és adminisztrálja a boltot. Önnek csak kizárólag a termék értékesítéssel, kiszállítással kell foglalkoznia, így maxmálisan tudunk a saját feladatainkra koncentrálni.

Mindenképpen és mindenkor az Önnek legelőnyösebb megoldásokban gondolkodunk.

Webáruház készítés garanciálisan >>>